شلتر

Shelter

مجموعه محصولات
محصولات مرتبط

پایپ ساپورت

پایپ ساپورت چیست؟ تکیه گاه لوله یا  Pipe Support  برای انتقال بارهای اعمال شده از طرف لوله به سازه های نگهدارنده است. وزن لوله فیتینگ

اطلاعات بیشتر »

پایپ رک

   چیست؟Pipe Rack این سازه­‌ها معمولاً سازه‌هایی بتنی، فولادی و یا ترکیبی از این دو هستند و عموماً از لوله‌ها، کابل‌های برق و قفسه‌های کابل

اطلاعات بیشتر »

شلتر اتاقک پیش ساخته هستند که برای نصب تجهیزات و دستگاه های حساس در صنایع نظامی و مخابراتی، نیروگاهی و هوا و فضا ، در انواع هسته ای و امنیتی تولید می شوند

شلتر چیست ؟

شلتر اتاقک پیش ساخته هستند که برای نصب تجهیزات و دستگاه های حساس در صنایع نظامی و مخابراتی، نیروگاهی و هوا و فضا ، در انواع هسته ای و امنیتی تولید می شوند. اندازه این نوع (اتاقک(ساختمان پیش ساخته مطابق با کاربرد سفارش آن مشخص می‌ شود و باید در ساختار این گونه اتاق ها اصول امنیتی ایمنی و استاندارد ، را رعایت نمود و توسط سازندگان با تجربه و حرفه ای انجام پذیرد

کاربرد شلتر :

از شلتر ها ، بدون توجه به مکان جغرافیایی و آب و هوایی و برای تامین اسکان استفاده می‌ شود که دارای مخازن بزرگ برای نگهداری و تامین مواد غذایی و مواد آشامیدنی می باشد و با توجه به درخواست هر ارگان می توان آنها را به صورت سفارشی نیز تولید نمود.

به اتاقک پیش ساخته، قابلیت هایی به منظور رفاه و راحتی بیشتر در شرایط سخت می توان به آنها افزود در این فیلتر ها بنا بر صلاحدید شخص یا ارگان سفارش دهنده نیز می توان دپوکانتین ها را با انواع لوازم و ابزار نظامی و غیره تجهیز نمایند. که افراد بتوانند در آن شرایط سخت و طاقت فرسا در این مکان نیز ثابت نبوده و متحرک می باشد ، استراحت داشته باشند.

و خشکسالی و کمبود امکانات زندگی و بخصوص جنگ از عوامل بسیار مهمی هستند که باعث می شوند افراد محل زندگی خود را ترک نمایند. با افزایش آوارگان و کسانی که محل زندگیشان را ترک کرده‌اند تامین مواد اولیه و اساسی برای پناهجویان از نکات مهمی است که باید بسیار به آن توجه کرد این اتاقک ها ها می توانند سرپناهی برایشان ایجاد کنند.

انواع شیلتر

شیلترها بسته نوع و کاربرد آنها جنس‌های مختلفی دارند و در قدیم از چوب و بتن هم ساخته می شده اند؛ اما امروزه به طور معمول از فلز به همراه پوشش های عایق، طراحی و ساخته می شوند.

این نوع سازه‌های پیش ساخته، انواع گوناگونی دارند و معمولاً برحسب نوع جنس، ساختار و کاربرد آنها تقسیم بندی می‌شوند.

از طرفی شیلترها را می توان بر حسب موقت یا دائم بودن نیز تقسیم بندی نمود که از این نظر به آنها شیلترهای اسکان موقت (Bivouac Shelter) یا کمپ‌های اسکان موقت (و یا دائم) هم می‌گویند. کمپ‌ها عموماً به صورت پیش ساخته و جهت اسکان موقت افراد و تأمین محل زندگی آنها، مورد استفاده قرار می گیرند.

شیلتر هواپیما (و هواگردها(

یکی از معروف ترین و شناخته شده ترین شیلترها موسوم به شیلتر هواپیما یا آشیانه‌ی هواپیما (Hangar) می باشد که جهت نگهداری هواپیما، بالگرد و دیگر هواگردها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع شیلتر بر روی ناوهای هواپیمابر، به کریدور یا دهلیز (نگهداری هواپیما) نیز شناخته می شود.

شیلتر نظامی

شیلترهای نظامی یا (شلترهای نظامی)، سازه های حفاظتی ویژه‌ای هستند که به صورت پیش ساخته (و گاهاً مدولار با قابلیت ارتقاء و توسعه پذیری) ساخته شده و توسط واحدهای نظامی مورد استفاده قرار می گیرند.

یک شلتر نظامی با توجه به ترجمه دقیق آن، در واقع پناهگاهی امن برای حفاظت از انواع وسایل و تجهیزات نظامی، هوافضا (و یا مخابراتی) می باشد.

شلترهای نظامی سازه هایی امنیتی هستند و از این رو جزئیات طراحی و ساخت آنها (عایق‌های پوششی، ساختار، تجهیزات دفاعی و …) به صورت عمومی در دسترس همگان نخواهد بود. امروزه شلترهای نظامی با توجه به مشخصات و ویژگی های آنها، کاربردهای بسیاری برای مراکز و واحدهای پدافند، نظامی و امنیتی دارند.

شیلتر مخابراتی

شیلترهای مخابراتی (Telecommunication Shelters) یکی از انواع سازه های پیش ساخته می باشند که جهت نصب و حفاظت تجهیزات مخابراتی، همچنین برقراری ارتباط، پوشش دهی، تقویت و بهینه‌سازی شبکه های مخابراتی،‌ مورد استفاده قرار می گیرند.

شیلترهای مخابراتی معمولاً دربرگیرنده تجهیزات مخابراتی (برای مثال رک های مخابراتی) و به ویژه دستگاه های BTS (بی تی اس) می باشند و در واقع به عنوان محافظی برای این گونه تجهیزات، جهت جلوگیری از انواع آسیب های احتمالی مورد استفاده قرار می گیرند. شیلترهای مخابراتی می توانند در هنگام نصب دکل های مخابراتی در کنار آنها نیز مستقر شوند.

دو عامل دما و تابش مستقیم نور خورشید بر روی عملکرد دستگاه های BTS بسیار تأثیرگذار هستند که با نصب و پوشش کانکس مخابراتی و سیستم خنک کننده، عملکرد این دستگاه ها بهینه خواهد شد.

از طرفی کانکس های مخابراتی به صورت سیار (مستقر بر روی کامیونت) جهت راه اندازی و نصب ایستگاه های مخابراتی موقت و به صورت ثابت (مستقر بر روی زمین و احتمالاً در کنار دکل های مخابراتی) برای راه اندازی و نصب ایستگاه های مخابراتی ثابت مورد استفاده قرار می گیرند.